Prijstransparantie

Vervangend vervoer

Persoonlijke service

Veel gestelde vragen.

Over Autobedrijf Bos Hazerswoude

Ons autobedrijf met vakgarage is al sinds 1964 gevestigd in Hazerswoude. Wij richten ons op onderhoudswerkzaamheden en de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. Dit doen wij op een persoonlijke en betrouwbare manier. De klant is bij ons het middelpunt en dat straalt ons garagebedrijf in Hazerswoude ook uit.

Ontdek de vele voordelen van ons autobedrijf in Hazerswoude

In de vakgarage van Autobedrijf Bos Hazerswoude staat u als klant altijd centraal. Hierop rekent u zowel tijdens de oriëntatiefase, de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, als tijdens het bezoeken van de werkplaats. De experts van onze garage in Hazerswoude zijn gespecialiseerd in gezinsauto’s en denken actief mee in de kosten en het onderhoud hiervan. Hiervoor hebben wij aansluitende producten en diensten waar u bij ons garagebedrijf in Hazerswoude gebruik van maakt. Wij repareren en controleren altijd tegen een attractieve prijsstelling en bijkomende kosten maken we vooraf kenbaar. Onze garage in Hazerswoude zorgt dat u op veilige wijze de weg opgaat. U bent altijd welkom in de vakgarage van ons autobedrijf in Hazerswoude, zelfs buiten de standaardopeningstijden.

Wij streven naar de beste oplossing.

Profiteer van onze acties

Periodiek biedt onze garage in Hazerswoude thema- en seizoensacties aan. Volg hiervoor de Facebookpagina of meld u aan voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u geïnformeerd en houden we in ons garagebedrijf in Hazerswoude uw auto in topconditie voor een voordelige prijs. Voor kleine dagelijkse werkzaamheden bieden we u een voordelige klantenpas aan. Om de actuele acties van ons garagebedrijf in Hazerswoude te volgen, bekijkt u onze actiepagina. Wij hopen u snel te zien in de garage van ons autobedrijf in Hazerswoude.

Maak online een afspraak en kom langs in onze werkplaats

Heeft uw auto een groot onderhoud in een echte vakgarage in Hazerswoude nodig? Wilt u anderzijds uw auto apk laten keuren? Maak dan online een afspraak met ons garagebedrijf en kom langs in onze vakgarage in Hazerswoude. Voor vragen benadert u onze garage in Hazerswoude door te bellen naar 0172 – 589 234 of door te mailen naar info@autobedrijf-bos.nl.