Plan een grote beurt voor uw auto in Hazerswoude

Haal en brengservice of leenauto Schoon, na onderhoud uw auto gewassen terug Gratis WIFI internet en koffie of thee als u wacht

Als u een grote beurt wilt inplannen voor uw auto, bent u bij Autobedrijf Bos Hazerswoude van harte welkom. Wij doen zowel kleine als grote beurten, altijd voor een eerlijke prijs. Laat ons weten wat het probleem is en wij maken graag tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn van alle markten thuis en ons getrainde personeel staat altijd voor u klaar. Dit is te danken aan onze filosofie, waarbij het belangrijk is om continue te investeren in personeel en een goede service.

Plan uw APKKom bij ons langs

Voor een grote beurt aan uw auto komt u langs in Hazerswoude

Een auto is een kostbaar bezit. Het is dan ook belangrijk dat uw auto in goede staat verkeert. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de veiligheid van anderen. Wij kunnen uw auto gelukkig van een grote beurt voorzien op onze werkplaats in Hazerswoude. Daarbij luisteren wij altijd naar uw wensen en doen we een persoonlijk aanbod, gericht op uw situatie en budget. Het kostenplaatje is volledig afhankelijk van de staat van uw auto. Van het vervangen van een band tot het uitvoeren van een apk, wij staan altijd voor u klaar. Na afloop van een grote beurt zorgen wij ervoor dat u uw auto gewassen meeneemt. Autobedrijf Bos Hazerswoude gaat altijd een stapje verder.

Maak direct een afspraak voor een grote onderhoudsbeurt

Voor een grote beurt aan uw auto maakt u eenvoudig een afspraak met onze garage in Hazerswoude. U kunt het online formulier invullen of contact opnemen. Bel ons op 0172 - 589 234 of mail naar info@autobedrijf-bos.nl.