✓ Prijstransparantie

✓ Vervangend vervoer

✓ Persoonlijke service

Uw auto apk laten keuren in Hazerswoude

Voor het apk laten keuren van uw auto, kunt u terecht bij ons autobedrijf in Hazerswoude, op steenworp afstand van Benthuizen en Zoetermeer-Oost. Autobedrijf Bos Hazerswoude onderscheidt zich van andere garages door uitstekende service te bieden. Onze medewerkers worden constant geschoold en getraind voor de beste resultaten. Daarnaast maken wij gebruik van hoogwaardige gereedschappen om de beste kwaliteit te garanderen. Voor personenauto’s, bedrijfswagens en campers maakt u een afspraak om de auto apk te laten keuren in onze garage in Hazerswoude.

Uw auto apk laten keuren bij ons in Hazerswoude?

Waarom uw auto apk laten keuren bij ons in Hazerswoude?

De apk is een keuring van uw auto die in heel Europa wettelijk verplicht is. Er wordt gekeken of de auto voldoet aan de veiligheids- en milieueisen. Hiermee worden bepaalde veiligheidsrisico’s op de weg voorkomen. Het is dus belangrijk dat personenauto’s deze keuring krijgen. De frequentie van de apk is afhankelijk van de auto. Via de site van de AWR is te achterhalen wat de vervaldatum voor u is, zodat u weet wanneer u het apk keuren dient te plannen. Bij onze vakagarage nabij Zoetermeer-Oost keuren wij uw auto op een deskundige en voordelige manier apk. Wij bieden altijd persoonlijke aandacht en een uitstekende service. Dienen uw banden te worden uitgelijnd? Dan doen wij dit direct tijdens het keuren van uw auto. Zo kunt u op een veilige manier de weg op na de apk.

Apk Hazerswoude

Wij gaan verder dan andere garages

Wilt u de beste service ontvangen? Voor het apk laten keuren van uw auto is ons bedrijf de beste keuze. Wij nemen graag de tijd voor u en overleggen altijd voor de best mogelijke service. Tijdens het wachten kunt u gebruik maken van gratis internet en krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Ondertussen onderhouden wij uw auto op een betrouwbare manier. Ons autobedrijf is RDW-erkend en bovendien zijn we al 50 jaar BOVAG-lid. U bent dus altijd verzekerd van het beste resultaat zoals u dat bij het keuren van uw auto mag verwachten.

Maak direct een afspraak voor een apk

Wilt u uw auto apk laten keuren in regio Hazerswoude? Maak dan online een afspraak. U bent van harte welkom in onze garage, zelfs buiten openingstijden. Alles is bij ons mogelijk, zolang we maar op de hoogte zijn. Alleen zo kunnen wij u de beste service bieden die wij al onze klanten willen geven.

Auto apk keuren Hazerswoude