✓ Prijstransparantie

✓ Vervangend vervoer

✓ Persoonlijke service

Vakgarage in regio Zoetermeer-Oost

Autobedrijf Bos Hazerswoude is dé vakgarage in regio Zoetermeer-Oost. U staat bij ons als klant altijd op nummer één. We luisteren naar uw wensen en u profiteert van de beste service. Als autospecialisten voeren we uitsluitend vakkundige ingrepen en onderhoud aan uw voertuig uit. Terwijl wij werken, geniet u van een lekker kopje koffie of thee en heeft u toegang tot onze wifiverbinding.

Vakgarage nodig in de regio Zoetermeer-Oost?

De diensten die we in onze vakgarage nabij Zoetermeer-Oost uitvoeren

We bieden u verschillende diensten aan in ons autobedrijf in Hazerswoude. Zo ontzorgen wij u bij apk-keuringen, reparaties en autoverkopen. Ook als uw auto onderhoud nodig heeft, voeren wij dit uiteraard feilloos voor u uit. Wat ons echter uniek maakt, is onze transparante benadering en ons enthousiaste team. Aan de hand van regelmatige cursussen blijven onze opgeleide automonteurs op de hoogte van de allernieuwste technologieën, bijvoorbeeld voor het uitlijnen van banden. Op deze manier is onze vakgarage nabij Zoetermeer-Oost in staat de beste kwaliteit en de meest hoogwaardige service aan te bieden. Als we in Hazerswoude een grote autobeurt verzorgen die lang duurt, wordt u ook nog eens voorzien van een leenauto of onze haal- en brengservice.

Bel of mail ons vandaag nog

Onze specialisten staan in de werkplaats van onze vakgarage in regio Zoetermeer-Oost voor u klaar. Ook bekijkt u mooie occasions in onze showroom. Heeft u nog vragen of wenst u direct een afspraak te maken? Stuur ons dan een e-mail via info@autobedrijf-bos.nl of neem contact met ons op door te bellen naar 0172 – 589 234. Wij horen graag van u.

Auto apk keuren Hazerswoude