Loading...

Wij geven uw auto 100% service.

Niet alleen uw auto krijgt de meest optimale service,
bij ons bent u klant zoals het gewoon hoort.

Service klantenkaart

Voordeel voor trouwe klanten

Veel van onze klanten uit Hazerswoude en Zoetermeer komen bij Autobedrijf Bos al sinds de oprichting in 1964. Juist doordat wij een breed servicepakket aanbieden…

Service dakkoffer verhuur

Verhuur dakkoffers

Samen met Dakkoffer Online verhuren wij dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en sneeuwkettingen voor uw auto tegen scherpe tarieven.

Service bediende tankstation

Gulf benzinepomp met bediening

Zelf tanken hoeft niet bij onze benzinepomp. Dat doet onze vriendelijke pompbediende voor u. Echte ouderwetse service tegen scherpe tarieven!

Service autowasstraat

Autowassen in de wasstraat!

Bij Bos Autobedrijf helpen wij u graag met ouderwetse service in de moderne nano-autowasstraat! Ons team staat van maandag tot en met zaterdag voor u klaar

Auto binnen en buiten laten poetsen

Uw auto weer helemaal als nieuw? Laat uw auto van binnen en buiten professioneel reinigen! De autolak, ramen en velgen van de auto vergeten wij niet.

Opslag & wisselen winter- en zomerbanden

Om veilig op weg te gaan is het slim om in de winter op winterbanden te rijden. Als de temperatuur boven de 7 graden komt is het tijd om uw winterbanden te wisselen.

Gratis haal- en brengservice

De service van Bos Autobedrijf gaat verder dan alleen de service in onze garage. Heeft uw auto onderhoud of reparatie nodig?

Paardentrailer huren

Voor het veilig vervoeren van uw paard verhuren wij betrouwbare paardentrailers. Wilt u een paardentrailer huren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Onze shop

In onze shop vindt u alles voor uw auto: olie, koelvloeistof en speciale reinigingsmiddelen van Cartec. Dit is de leverancier van uitstekende poetsmiddelen voor zowel het exterieur als het interieur van uw auto.

onderhoud

APK voor auto’s en campers

Vóór de aangegeven vervaldatum moet de auto, bedrijfsauto en camper APK gekeurd zijn. Zorg daarom dat u op tijd een afspraak maakt en voorkom een boete.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag?

bel ons gerust: 0172 – 589 234