✓ Prijstransparantie

✓ Vervangend vervoer

✓ Persoonlijke service

Wasstraat in Hazerswoude

In Hazerswoude, op steenworp afstand van Zoetermeer-Oost, staat een wasstraat die de perfecte combinatie biedt van ouderwetse service en hypermoderne technologie. Bij Autobedrijf Bos Hazerswoude waarderen we de nostalgie van een persoonlijke benadering, terwijl we toch de voordelen van de modernste wasstraat technieken bieden. Een ervaring die u nergens anders zult vinden.

Kom langs bij onze wasstraat in Hazerswoude

Wasstraat met meerdere programma’s

Onze wasstraat is van maandag tot en met zaterdag geopend en klaar om uw auto te laten glimmen als nieuw. Mocht u problemen ondervinden of gewoon wat advies nodig hebben over welk programma het beste is voor uw auto, dan staat ons toegewijde team voor u klaar om te helpen. Met een keuze uit zes verschillende wasprogramma’s zorgen we ervoor dat elke auto, hoe vies ook, weer stralend de weg op gaat. Ons autobedrijf in Hazerswoude is van alle markten thuis, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Service

Gratis wasbeurt? Dat kan!

Loyaliteit wordt bij ons rijkelijk beloond. Als u vier keer langs komt om te tanken, dan trakteren wij op een gratis wasbeurt. Ja, u leest het goed. Uw auto weer glanzend schoon zonder dat het u een cent kost. Omdat we het waarderen dat u keer op keer voor ons kiest. Daarnaast hoeft u zelf de handen niet uit de mouwen te steken wanneer u gebruikmaakt van onze brandstofverkoopservice of onze wasstraat!

Uw auto verdient het beste

Naast onze topkwaliteit wasstraat bieden we een breed scala aan andere diensten om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft. Van onderhoud tot aircoservice, wij zorgen dat u weer veilig de weg op kunt voor vele kilometers. Dus waarom wachten? Kom langs en ervaar de uitmuntende service die wij bieden, zodat u met een gerust hart en een schone auto uw reis kunt vervolgen.

Auto apk keuren Hazerswoude