General mechanic2021-08-30T14:03:06+00:00

Wij hebben veel te bieden

Onze service is groot

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

Cras ultricies ligula sed magna dictum.

We strive for excellence in everything we do.

Pharetra sit pellentesque pellentesque pharetra viverra tempus quisque.

box-1

Professional engineer

box-2

Best price available

Frequently asked questions.

Malesuada velit et ut malesuada amet tempor velit dui. Nullam amet commodo gravida gravida.

WANNEER IS EEN GROTE ONDERHOUDSBEURT NODIG?2021-12-24T11:09:03+00:00

Wanneer een grote onderhoudsbeurt voor uw auto nodig is hangt af van het laatste onderhoud, de gereden kilometers en de leeftijd van de auto. Daarnaast is het ook afhankelijk van de auto. In het instructieboekje van uw auto vindt u een onderhoudsschema. Uiteraard kunnen onze vakmensen u hierin adviseren. Preventief onderhoud van uw auto is belangrijk! Zo blijft uw auto betrouwbaar.

WANNEER APK KEUREN?2021-12-24T11:09:29+00:00

Vóór de aangegeven vervaldatum moet de auto, bedrijfsauto en camper APK gekeurd zijn. Zorg daarom dat u op tijd een afspraak maakt en voorkom een boete. U kunt al twee maanden voor de APK-vervaldatum uw auto laten keuren met behoud van de huidige vervaldatum. Wilt u de vervaldatum van uw huidige APK checken? Dat kan op de site van de RDW.

EEN PROEFRIT MAKEN MET EEN OCCASION?2021-08-27T13:46:47+00:00

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Autobedrijf Bos staat een breed assortiment gebruikte personen- en bedrijfsauto’s klaar voor een proefrit! Vanwege de coronamaatregelen kunt u nu uw proefrit starten vanaf uw eigen voordeur. Een extra gratis service! Heeft u interesse in één van onze occasions? Neem dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende proefrit.

25+

Years of experience

35

Amazing employees

10k+

Hours of maintenance

2k+

Projects done

Ga naar de bovenkant