General mechanic2021-08-30T14:03:06+00:00

Wij hebben veel te bieden

Onze service is groot

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

Cras ultricies ligula sed magna dictum.

We strive for excellence in everything we do.

Pharetra sit pellentesque pellentesque pharetra viverra tempus quisque.

box-1

Professional engineer

box-2

Best price available

Frequently asked questions.

Malesuada velit et ut malesuada amet tempor velit dui. Nullam amet commodo gravida gravida.

IS EEN KLEINE ONDERHOUDSBEURT NODIG?2021-12-24T11:07:51+00:00

Het is verstandig om elk jaar een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw auto, om narigheid aan uw auto te voorkomen. Het is echter niet verplicht gesteld. Het schema van het onderhoud vindt u in het instructieboekje van uw auto. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt vervangen wij de olie en oliefilter van uw auto standaard. Daarnaast checken wij de auto op veiligheidspunten zoals de remmen, verlichting, schokdempers, uitlaat, katalysator en de accu. Ook controleren wij alle vloeistoffen, zoals de ruitenvloeistof en de koelvloeistof. Uiteraard controleren wij ook de banden en het remsysteem bij deze kleine onderhoudsbeurt.

WANNEER APK KEUREN?2021-12-24T11:09:29+00:00

Vóór de aangegeven vervaldatum moet de auto, bedrijfsauto en camper APK gekeurd zijn. Zorg daarom dat u op tijd een afspraak maakt en voorkom een boete. U kunt al twee maanden voor de APK-vervaldatum uw auto laten keuren met behoud van de huidige vervaldatum. Wilt u de vervaldatum van uw huidige APK checken? Dat kan op de site van de RDW.

WANNEER IS EEN GROTE ONDERHOUDSBEURT NODIG?2021-12-24T11:09:03+00:00

Wanneer een grote onderhoudsbeurt voor uw auto nodig is hangt af van het laatste onderhoud, de gereden kilometers en de leeftijd van de auto. Daarnaast is het ook afhankelijk van de auto. In het instructieboekje van uw auto vindt u een onderhoudsschema. Uiteraard kunnen onze vakmensen u hierin adviseren. Preventief onderhoud van uw auto is belangrijk! Zo blijft uw auto betrouwbaar.

25+

Years of experience

35

Amazing employees

10k+

Hours of maintenance

2k+

Projects done

Ga naar de bovenkant