General mechanic2021-08-30T14:03:06+00:00

Wij hebben veel te bieden

Onze service is groot

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

Cras ultricies ligula sed magna dictum.

We strive for excellence in everything we do.

Pharetra sit pellentesque pellentesque pharetra viverra tempus quisque.

box-1

Professional engineer

Auto apk keuren Hazerswoude

Best price available

Frequently asked questions.

Malesuada velit et ut malesuada amet tempor velit dui. Nullam amet commodo gravida gravida.

GRATIS HAAL- EN BRENGSERVICE2021-08-27T13:50:35+00:00

De service van Bos Autobedrijf gaat verder dan alleen de service in onze garage. Heeft uw auto onderhoud of reparatie nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice in Hazerswoude, Boskoop, Alphen aan den Rijn, Waddinxveen en Zoetermeer. Ook is het mogelijk om gratis gebruik te maken van een leenauto, terwijl uw auto een grote onderhoudsbeurt krijgt. Uiteraard in overleg en op afspraak!

WAAROM DE AIRCO VAN DE AUTO LATEN CONTROLEREN?2021-08-30T12:36:24+00:00

Een goed werkende airco is heerlijk in de zomer. In de herfst en winter voorkomt een airco beslagen ruiten. Het is belangrijk om de airco goed te laten onderhouden om stank te voorkomen, maar ook kan men gezondheidsklachten krijgen van een slecht werkende airco. Denk aan irritatie aan de ogen, bacteriële infecties en allergische reacties. De ANWB adviseert om in ieder geval eens in de vijf jaar een servicebeurt te laten uitvoeren aan de airco. Een jaarlijkse airco-check is sowieso verstandig. Bij deze check controleren onze vakmensen de temperatuur en doen een druk- en lektest. Indien nodig vullen wij het koelmiddel bij of vervangen dit. Als je het koelmiddel niet op tijd bijvult kan de compressor het begeven. Voor het onderhoud maakt het helaas niet veel uit of je de airco veel of weinig gebruikt. Een airco repareren of vervangen is een dure aangelegenheid en met goed onderhoud bent u echt goedkoper uit.

IS EEN KLEINE ONDERHOUDSBEURT NODIG?2021-12-24T11:07:51+00:00

Het is verstandig om elk jaar een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren aan uw auto, om narigheid aan uw auto te voorkomen. Het is echter niet verplicht gesteld. Het schema van het onderhoud vindt u in het instructieboekje van uw auto. Tijdens een kleine onderhoudsbeurt vervangen wij de olie en oliefilter van uw auto standaard. Daarnaast checken wij de auto op veiligheidspunten zoals de remmen, verlichting, schokdempers, uitlaat, katalysator en de accu. Ook controleren wij alle vloeistoffen, zoals de ruitenvloeistof en de koelvloeistof. Uiteraard controleren wij ook de banden en het remsysteem bij deze kleine onderhoudsbeurt.

25+

Years of experience

35

Amazing employees

10k+

Hours of maintenance

2k+

Projects done

Ga naar de bovenkant