Onderhoud auto Hazerswoude

Haal en brengservice of leenauto Schoon, na onderhoud uw auto gewassen terug Gratis WIFI internet en koffie of thee als u wacht

Voor onderhoud aan uw auto zijn wij dé specialist in Hazerswoude en de regio Zoetermeer. Wij bieden altijd maatwerk voor al het onderhoud, rekening houdend met uw situatie en budget. Een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. Daarom vindt u bij ons geen tussenpersonen en werken wij met een transparante en directe communicatie. Hierdoor weet u waar u aan toe bent, voor elke reparatie of onderhoudsbeurt. U, als klant, staat bij ons centraal en dat uiten wij in onze service.

Plan uw APKKom bij ons langs

Bij ons blijft u mobiel tijdens het onderhoud aan uw auto in Hazerswoude, regio Zoetermeer

Wij, van Autobedrijf Bos Hazerswoude, vinden het belangrijk dat u mobiel blijft, ook tijdens een grote onderhoudsbeurt. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze haal en brengservice. Na het wegbrengen van de auto zetten we u thuis af. Zodra de auto klaar is voor gebruik, halen we u ook weer op. Wilt u ook tijdens het wachten nog de beschikking hebben over een auto? Dan maakt u gebruik van een van onze leenauto’s. Een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw auto kan al vervelend genoeg zijn. Het is dan wel zo fijn dat u uw auto zorgeloos voor onderhoud kan achterlaten bij ons in Hazerswoude, vlak bij Zoetermeer.

Maak direct een afspraak voor een onderhoudsbeurt

Als uw auto weer toe is aan onderhoud, bent u van harte welkom in onze garage in Hazerswoude, vlak bij Zoetermeer. Bij ons maakt u eenvoudig een afspraak via het online formulier. Voor vragen neemt u altijd met ons contact op. Bel ons op 0172 - 589 234 of stuur een e-mail naar info@autobedrijf-bos.nl.